Ontwikkel een Leercultuur met hoge impact

Ontwikkel een Leercultuur met hoge impact
Leren kan de productiviteit van een organisatie verhogen en mensen samenbrengen op een manier die de hele prestatie van een organisatie verbetert. Achter het succes van het leren van een organisatie staan de waarden, praktijken en systemen die betrokken zijn bij de dagelijkse werkroutines.  

Mensen stimuleren om samen te werken, kennis te delen, te leren van ervaringen en fouten, en mensen de kans bieden om te groeien zijn allemaal belangrijke onderdelen van de leercultuur van een organisatie. Efficiënte en geactualiseerde leergewoonten ondersteunen zowel de individuen als de organisatie om zich te ontwikkelen in een wereld die voortdurend verandert.  
 
In dit webinar zullen Future Learning Organization Senior Consultant, Johan Skoglöf, Sverok Educator, Gabrielle de Bourg, en Valamis UX Designer, Mikko Kulin u begeleiden om het succes van het leren van uw organisatie te verbeteren. 

Doe mee aan de webinar om te leren: 

Wat is een leercultuur? 
Waarom zou uw organisatie een cultuur van leren moeten hebben? 
Hoe bouwt u een effectieve en veelzijdige leercultuur die zowel individuen als de organisatie ten goede komt? 
Hoe u de leercultuur van uw organisatie voortdurend kunt verbeteren? 
 

Datum: 25 mei 2021 
Tijd: 8 AM EDT // 1 PM BST // 2 PM CEST // 3 PM EEST

Webinar is in het Engels

Spreker

Johan Skoglöf

Johan Skoglöf

Senior Consultant, Future Learning Organization

Johan Skoglöf is een senior consultant met als missie bedrijven te helpen bij het bouwen van wendbare lerende organisaties voor de toekomst. Met meer dan 25 jaar in de industrie en het assisteren van wereldwijde bedrijven zoals Ericsson, Volvo, Scania, SEB, Handelsbanken, en H&M, heeft Johan een brede ervaring in het bouwen van lerende organisaties. Hij is een gewaardeerd presentator die zich bezighoudt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leren. Met zijn energie laveert Johan breed tussen onderwerpen als het gebruik van nieuwe leertechnologie tot het werken met cultuur voor leren.

Spreker

Gabrielle de Bourg

Gabrielle de Bourg

Educator, Sverok

Gabrielle de Bourg werkt als Educator bij Sverok en is verantwoordelijk voor het creëren van inhoud voor Skilltree. Ze was een zeer actief lid van Sverok voordat ze er begon te werken. Gabrielle's interesse in democratisering van kennis en digitalisering van organisaties in combinatie met haar passie voor alles wat geeky en democratie is, maakten haar perfect geschikt voor haar rol bij Skilltree.

Spreker

Mikko Kulin, Lead UX Designer, Valamis

Mikko Kulin

Mikko Kulin, Lead UX Designer, Valamis

Als Lead UX Designer heeft Mikko Kulin veel ervaring in het nauw samenwerken met klanten en het begrijpen van hun business en design problemen in verschillende soorten projecten. Op dit moment richt Mikko zich op het productontwerp, om Valamis te helpen een betere match te worden voor onze klanten.