Samenwerking Valamis en Next Learning 2019

Next Learning richt zich dit jaar op de revolutionaire veranderingen op het gebied van leren. Valamis demonstreert zijn toonaangevende leeroplossing, Valamis - Learning Experience Platform (LXP).

Amsterdam, 25 maart 2019. Valamis, wereldwijd toonaangevend aanbieder van digital learning technology en workforce development, is als sponsor en exposant aanwezig op Next Learning, op 2 april in Den Bosch.

Next Learning bevestigt met deze 20e editie zijn positie als hét evenement voor toekomstgericht bedrijfsleren in Nederland. Dit jaar komen meer dan 50 deskundige sprekers en 40 partners bijeen om de nieuwste ontwikkelingen in leren voor organisaties te presenteren.

Valamis - Learning Experience Platform is ontwikkeld om te voorzien in de opleidingsbehoeften van bedrijven en een spilfunctie te vervullen in ecosystemen voor learning & development. Het biedt gepersonaliseerde leertrajecten met behulp van Intelligent Knowledge Discovery en een op AI-gebaseerde learning assistant. Er zijn integratiemogelijkheden met tal van andere systemen, zoals Slack.

“We hebben begin dit jaar een kantoor geopend in Amsterdam, waardoor we nu eenvoudig toegang kunnen bieden tot deze premium leeroplossing. Met mogelijkheden voor gepersonaliseerde learning experiences en beter kennismanagement op basis van kunstmatige intelligentie, kunnen we uitstekend inspelen op de behoeften van onze klanten.”
- Chris Göbel, Director, Valamis Benelux

Valamis is op Next Learning te vinden in stand S12. Hebt u er altijd al van gedroomd om astronaut te worden? Doe dan op 2 april een test in virtual reality en behaal een Valamis-ISS Explorer-certificaat.

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van proactieve retraining en reskilling, en wilt u meer weten over de economische aspecten van leren? Leest u dan onze nieuwste whitepaper: Digital Transformation of the Workforce.

Liferay service partner logo

Voor meer informatie:
Chris Göbel
Director, Valamis Benelux
chris.gobel@valamis.com
+31 6 15065227

Over Valamis

Valamis, ontwikkelaar van Valamis – Learning Experience Platform, is een digital learning bedrijf dat is gespecialiseerd in workforce development. De klanten van Valamis zijn grote organisaties uit alle sectoren, waarbij het zwaartepunt ligt bij het bank- en verzekeringswezen, complexe productie en professionele dienstverlening. Valamis is internationaal actief vanuit het hoofdkantoor in het Finse Joensuu en vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Rusland.

Over Valamis - Learning Experience Platform

Het met een award bekroonde platform Valamis LXP is ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten. Valamis voorziet in social, informal en microlearning, content authoring en management tools. Gebruikers hebben toegang tot diepgaande analyses van hun eigen leerproces. Het platform ondersteunt de xAPI-standaard en bevat een ingebouwde Learning Record Store (LRS). Het maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt een digital learning assistant, gebaseerd op AI. Met Valamis LXP beschikken organisaties over een kosteneffectieve modulaire oplossing voor het upskillen van hun workforce en het wereldwijde beheer van hun Learning & Development.