Oppimisen digitalisaatio

Koulutukseen, kurssikehitykseen ja oppimiseen liittyvän teknologian nopea kehitys on tuottanut suuria määriä sisältöä ja tietokäsitteitä, jotka ovat kaikenikäisten oppijoiden ulottuvilla, edellyttäen, että heillä on käytössään Internet ja tietokone tai mobiililaite.

White Paper avaa digitaalisen muutoksen käsitettä, ja miten se vaikuttaa työvoiman kehittämiseen ja työn muuttuvaan luonteeseen. Empiiriset tapaukset tarjoavat näkemyksiä organisaatioiden oppimisprosessien johtamisesta sekä digitaalisesta oppimisympäristöstä, jota kuvataan yhtenä ratkaisuna oppimisen digitalisaation haasteisiin tulevaisuudessa.

Lataa white paper ja ota selvää kuinka organisaatioiden tulisi valmistautua oppimisen digitaaliseen muutokseen. White Paper on tarkoitettu erityisesti toimitusjohtajille, tietohallintojohtajille ja muille organisaatioiden oppimisen ja kehittämisen vastuuhenkilöille.
 

Kieli: Englanti

Asiantuntija

Tohtori Charles Camarda, NASAn astronautti, Senior Advisor for Engineering Development, NASA Langley Research Center

Tohtori Charles Camarda

NASAn astronautti, Senior Advisor for Engineering Development, NASA Langley Research Center

Asiantuntija

Janne Hietala, Chief Visionary Officer at Valamis Group

Janne Hietala

Chief Visionary Officer, Valamis

+358 40 831 42 45

Chief Visionary Officerin roolissa Janne ohjaa Valamista ja Valamis-oppimisympäristöä kohti uutta aikakautta. Janne on työskennellyt NASA:n, Gartnerin, IBM:n sekä muiden tunnettujen yritysoppimisen ja akatemian visionäärien kanssa, kehittäen käänteentekevää digitaalista oppimiskonseptia.
Janne perusti ensimmäisen yrityksensä 21-vuotiaana. Hän liittyi osaksi Valamista vuonna 2008 ollessaan 25-vuotias. Aiemmin hän on johtanut yrityksen globaalia myyntiä ja viettänyt kaksi vuotta Lontoossa luoden vahvan perustan Valamikselle Iso-Britannian markkinoilla. Lontoossa ollessaan hän suoritti Executive MBA-tutkinnon London Business Schoolissa, joka on yksi maailman arvostetuimmista kauppakorkeakouluista.