Data of Learning - Workbook

Breng veranderingen in een stroomversnelling met leerdata

 

Dit werkboek is bedoeld om zowel beginners als gevorderden te helpen om gebruik te maken van e-learning data.

 

Download dit werkboek om:

  • De ins en outs van e-learning data te verkennen.

  • Een handige tool te krijgen om de inzet van leermateriaal binnen uw organisatie te plannen.

  • Aan de hand van 4 voorbeeldprofielen de voordelen van e-learning te ontdekken. 

Het werkboek is gebaseerd op een succesvolle workshop die de specialisten van Valamis eerder hebben georganiseerd voor evenementen en bedrijven. U kunt het werkboek gebruiken om uw eigen team een workshop over learning data te geven.

NB: Het werkboek is in het Engels.

Over De Auteur

Ana Gebejes, Lead Learning Consultant

Ana Gebejes

Lead Learning Consultant

Doctor Ana Gebeje, Ph.D., is Lead Learning Consultant bij Valamis. Zij heeft meer dan 9 jaar ervaring als docent in het hoger onderwijs. In de afgelopen 4 jaar heeft Ana digital learning, design en haar pedagogische expertise ingezet binnen organisaties als NASA, Boeing en Skolverket om gedrag, kennis, informatie en verschillen in houding binnen deze organisaties aan te pakken. Ana heeft een Ph.D. in Computer Science van de Universiteit van Oost-Finland en een Master in Graphic Engineering and Design van de Universiteit van Novi Sad in Servië. Daarnaast heeft zij een Master op het gebied van kleur in informatica en mediatechnologie van de Universiteit van Jean Monnet Saint – Etienne in Frankrijk.

Over De Auteur

Anna Khokhlova, Business Analyst Consultant at Valamis

Anna Khokhlova

Business Analyst Consultant

Anna Khokhlova is een ervaren Business Analyst Consultant. Ze werkt met e-learning en de analyse van big data. Anna is afgestudeerd aan de Petrozavodsk State University in Rusland en ze heeft een Master in Business Informatica. Anna ontwerpt intuïtieve en eenvoudig te begrijpen dashboards en rapporten die complexe datasets en onderlinge afhankelijkheden visualiseren. Ze is verantwoordelijk voor de technische oplossingen op het gebied van analytics in Valamis LXP.