Valamis zorgt voor een revolutie in corporate leren met Intelligent Knowledge Discovery

Valamis introduceert een nieuwe feature voor zijn corporate learning platform: Intelligent Knowledge Discovery. Deze kennisverzamelaar op basis van artificial intelligence (AI) haalt nuttige informatie uit allerlei soorten leermaterialen, waaronder video-momenten. Dat resulteert in nog efficiëntere zoekmogelijkheden, gekoppeld aan proactieve slimme aanbevelingen.

Londen, 12 februari 2019. Valamis, wereldwijd toonaangevend aanbieder van digital learning technology en workforce development, presenteert Intelligent Knowledge Discovery (IKD) - de nieuwste feature van het Valamis – Learning Experience Platform.

Voor de dagelijkse gebruiker van Valamis LXP levert dit betere en snellere zoekresultaten op. In plaats van urenlang video's doorzoeken, verwijst de oplossing de gebruiker direct naar het exacte videomoment met de gevraagde informatie.

Door gebruik te maken van machine learning en natural language processing kan Intelligent Knowledge Discovery de menselijke taal in grote hoeveelheden leerinhoud laten begrijpen, interpreteren, verwerken, analyseren en vervolgens manipuleren. De oplossing herkent daarnaast trends, overeenkomsten en verbanden tussen verschillende video's en alinea's in een tekst. IKD vergelijkt deze met wat de leerders momenteel aan het doen zijn, zodat content zeer gericht en op basis van individuele behoeften kan worden aangeboden.

Een cognitieve zoekopdracht leidt de gebruiker direct naar de exacte plek in de video of een ander medium waar de relevante informatie is te vinden. Daardoor neemt de tijd die wordt besteed aan zoeken aanzienlijk af. Wordt IKD gebruikt in Valamis LXP, dan krijgen gebruikers meer tijd om te leren door de doelgerichte aanbevelingen van de op AI gebaseerde Digital Learning Assistant Valbo.

“Veel van onze klanten maken al gebruik van Intelligent Knowledge Discovery om hun videocontent te structureren en belangrijke momenten te vinden. IKD heeft zich inmiddels bewezen als een krachtige tool die helpt om belangrijke plekken in grote hoeveelheden informatie te vinden en de kennis en expertise van de organisatie vast te leggen. Daardoor neemt de productiviteit van de medewerkers fors toe.”
- Janne Hietala, Chief Commercial Officer van Valamis

Ontmoet het Valamis-team voor een gesprek en een demo! Dat kan op 13 en 14 februari, in stand M05 op Learning Technologies, Londen. Bent u geïnteresseerd in de voordelen van proactieve retraining en reskilling, en wilt u meer weten over de economische aspecten van leren? Leest u dan onze nieuwste whitepaper: Digital Transformation of the Workforce.

Voor meer informatie:

Valamis
Janne Hietala
Chief Commercial Officer
+44 (0) 7484186421
janne.hietala@valamis.com

Over Valamis

Valamis, ontwikkelaar van Valamis – Learning Experience Platform, is een digital learning bedrijf dat is gespecialiseerd in workforce development. De klanten van Valamis zijn grote organisaties uit alle sectoren, waarbij het zwaartepunt ligt bij het bank- en verzekeringswezen, complexe productie en professionele dienstverlening. Valamis is internationaal actief vanuit het hoofdkantoor in het Finse Joensuu en vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Rusland.

Over Valamis - Learning Experience Platform

Het met een award bekroonde platform Valamis LXP is ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten. Valamis voorziet in social, informal en microlearning, content authoring en management tools. Gebruikers hebben toegang tot diepgaande analyses van hun eigen leerproces. Het platform ondersteunt de xAPI-standaard en bevat een ingebouwde Learning Record Store (LRS). Het maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt een digital learning assistant, gebaseerd op AI. Met Valamis LXP beschikken organisaties over een kosteneffectieve modulaire oplossing voor het upskillen van hun workforce en het wereldwijde beheer van hun Learning & Development.

Digital Transformation of the Workforce

Creating Human Touch for AI Revolution

Lees meer over de voordelen van proactieve retraining en reskilling, en ontdek de economische aspecten van leren.