Valamis Group Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Palkinto on tunnustus yrityksen Valamis-oppimisympäristön eteen tekemästä pitkäjänteisestä kehitystyöstä.

Joensuu, 30. joulukuuta, 2016 – Oppimisen digitalisaatioon erikoistunut Valamis on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.

"Organisaatioille on tärkeää pystyä mittaamaan oppimisen ja kehittämisen vaikutuksia liiketoimintaan", sanoo Valamiksen Chief Commercial Officer Janne Hietala. "Olemme tehneet yritysten oppimisteknologian kehittämisen eteen paljon työtä, ja palkinnon saaminen on meille suuri kunnia. Henkilökohtaisten oppimiskokemusten mahdollistaminen ja tarkka analytiikka ovat esimerkkejä toiminnoista, jotka Valamis-oppimisympäristö yhdistää tehokkaasti suuryritysten tarpeisiin."

Valamis-oppimisympäristö on Valamiksen kehittämä ja palkittu digitaalinen oppimisympäristö. Se on joustava ja kustannustehokas ratkaisu, jonka avulla organisaatiot voivat hallita työntekijöiden ja erilaisten sidosryhmien oppimista ja kehittymistä. Valamis-oppimisympäristön käyttäjäystävällisyys ja nopea kehitystyö pitävät huolen siitä, että ympäristö vastaa suuryritysten nykyisiin ja tuleviin oppimistarpeisiin.

"Onnittelemme kaikkia Technology Award -voittajia ja haluamme kiittää heitä oppimisteknologian eteen tekemästä työstä, joka auttaa kaikkia organisaatioita kehittymään", sanoo Rachel Cooke, Brandon Hall Groupin operatiivinen johtaja ja palkinto-ohjelman vastaava. "Tutkimustulostemme mukaan inhimillisen pääoman hallintaan kehitetty teknologia on tärkeä innovaatioita edistävä tekijä, ja palkitut organisaatiot ovat esimerkkejä tässä onnistumisesta."

Palkintojenjaossa tuotteita arvioitiin seuraavin kriteerein:

  • Tuote: Mikä on tuotteen merkittävä innovaatio?
  • Ainutlaatuiset piirteet: Mikä tekee tuotteesta ainutlaatuisen ja saa sen erottumaan kaikista kilpailevista tuotteista?
  • Arvolupaus: Mikä on se ongelma tai tarve, jonka tuote ratkaisee?
  • Mitattavat tulokset: Mitä hyötyjä asiakkaat voivat odottaa saavansa tuotteen käytöstä?

Valamis Group Oy

Valamis on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Yrityksen kehittämä Valamis-oppimisympäristö auttaa organisaatioita muuntamaan digitalisaation haasteet organisaation kilpailueduksi. Valamis-oppimisympäristö on valittu Gartnerin 2016 "Market Guide for Corporate Learning Suites" -oppaaseen. Valamiksen pääkonttori sijaitsee Joensuussa, minkä lisäksi yhtiöllä on yhteensä viisi muuta toimistoa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä.

Brandon Hall Group lyhyesti

Brandon Hall Group on tunnettu suorituskyvyn kehittämisen tutkimusorganisaatio, jolla on yli 20 vuoden kokemus huippuluokan tutkimus- ja neuvontapalveluiden tuottamisesta maailmanlaajuisesti yli 10 000 asiakkaan tarpeisiin. Yritys tekee tutkimustyötä, joka kehittää suorituskykyä, ja tarjoaa strategista näkemystä johtajille sekä muille kasvusta ja liiketuloksesta vastaaville henkilöille. Lisätietoja löydät osoitteesta www.brandonhall.com.

Lisätietoja:

Valamis Group Oy
Janne Hietala
Chief Commercial Officer
+358 (0)40 831 4245
janne.hietala@valamis.com

*Uutisen julkaisuhetkellä Valamis oli nimeltään Arcusys.

White Paper oppimisen digitalisaatiosta

Lataa nyt oma kopiosi oppimisen digitalisaatiota käsittelevästä White Paperista. Paperin ovat kirjoittaneet Dr. Charles Camarda NASAlta ja Janne Hietala Valamikselta, ja se on tarkoitettu organisaatioiden oppimisesta ja kehittämisestä vastaaville johtajille.